36 Set Jengkaut Mini CNM-12B Dihantar ke Eropah

2023/12/20 14:48

Pada 2 Februari, jengkaut mini HT10B telah dimuatkan dalam cnmc  Taman Perindustrian Kumpulan dan akan dihantar ke Rusia tidak lama lagi.  Pada masa ini,  puncak tinggi  Produk siri penggali kumpulan telah memperoleh pensijilan EU CE, pensijilan sistem kualiti ISO, pensijilan TVU, dsb.

Model penggali mini yang dihantar kali ini ialah CNM-12B,  Enjin Changchai 192F - kuasa kuat dan operasi yang stabil, enjin sains popular - memenuhi keperluan pelepasan Eropah.  Enjin Briggs & Stratton—Memenuhi keperluan pelepasan AS.  Loji lain hanya boleh menggunakan enjin diesel biasa, yang tidak dapat memenuhi keperluan pelepasan AS dan Eropah.

Jengkaut CNM-12B juga boleh digunakan dengan aksesori seperti gerimit, penggenggam, garu, scarifier, baldi sempit, dan lain-lain untuk memenuhi majlis pembinaan yang berbeza.

Keseluruhan kenderaan daripada  CNM-12B  penggali kecil telah dihembus pasir, jeruk, fosfat dan disembur untuk meningkatkan lekatan molekul cat, menjadikannya lebih tahan lama, tidak berubah warna dan lebih licin.

36 Sets of CNM-12B Mini Excavators

Produk Berkaitan